Geerts Warenhuis – Exloo

foto gasfles vullen exloo

Gasfles kopen / omruilen Exloo – Drenthe


Je kunt je gasfles kopen en/of ruilen bij Gasflessen verkooppunt
(Let op: bij de meeste verkooppunten kun je niet je gasfles vullen, alleen omruilen!):
 
Gasflessen verkooppunt:
GEERTS WARENHUIS
ZUIDERHOOFDSTRAAT 9
7875 BW Exloo
Drenthe
Nederland

Gasflessen dealer van:

  • Primagaz
 

Gasfles vullen of Gasfles omruilen

Bij de meeste verkooppunten kun je niet de gasfles vullen, maar alleen je lege gasfles omruilen voor een andere, volle gasfles. Let er bij het omruilen altijd op dat je een verzegelde gasfles krijgt. De verzegeling die rond de gaskraan zit, garandeert dat de gasfles gecontroleerd is, met de juiste hoeveelheid gas is gevuld en dat het gas van goede kwaliteit is. Bij de meeste gasflessenleveranciers kun je ook terecht voor gasslangen, slangklemmen en drukregelaars.

Veilig Gasfles vullen

Laat nooit je gasfles vullen bij een LPG tankstation! Dit kan tot grote ongelukken leiden en dit is daarom ook wettelijk verboden. Het propaan in een gasfles zet namelijk uit bij temperatuurstijgingen. Daarom worden gasflessen altijd maar gevuld tot 80%. Zo heeft het gas de mogelijkheid om uit te zetten in de gasfles als de temperatuur oploopt.

Worden gasflessen met te veel gas gevuld dan kan de druk in de gasfles bij stijgende temperaturen te hoog worden met het risico dat de gasfles ontploft. Gasflessen worden voor de veiligheid altijd op gewicht gevuld en niet per liter. Bij een gasfles verkooppunt kun je veilig je gasflessen omruilen en bij enkele verkooppunten ook je (koop)gasfles laten vullen.

  
© Gasflessen.nu – Gasfles vullen Exloo – Drenthe

Gasflessen.nu biedt je onafhankelijke informatie over alles rond Gasflessen.
Onze lezers waarderen Gasflessen.nu gemiddeld met 9,6.
foto cadac carri chef 2 bbq skottel combo

CADAC Skottelbraai

Ideaal voor in de tuin én op de camping

Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis